En utilitzar aquest lloc accepta l'ús de cookies per a anàlisi i contingut personalitzat. Més informació x
Delfin Immo - Família Tomas des de 1968

Avís legal

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de "Protecció de Dades de Caràcter Personal", us informem que les dades de caràcter personal facilitades seran incorporades a un fitxer propietat de Delfín Inmo, SL, les quals seran tractades amb estricta confidencialitat i per portar a terme les consultes sol·licitades. Altrament us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a Gran Via Pau Casals, 47,  E-17480 Roses.

AVIS AL CONSUMIDOR

AVIS AL CONSUMIDOR 
En quant a la Certificació energètica d’edificis i segons el Reial decret 235/2013, de 5 d'abril, pel qual s'aprova el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis , pel que la finalitat de l'aprovació d'aquest Procediment bàsic és la promoció de l'eficiència energètica, mitjançant la informació objectiva que obligatòriament s'haurà de proporcionar als compradors i usuaris en relació amb les característiques energètiques dels edificis, materialitzada en forma d'un certificat d'eficiència energètica que permeti valorar i comparar les seves prestacions. Amb aplicació a partir de l'1 de juny de 2013.

ELS INFORMEM QUE 
Tots els edificis o parts d'edificis existents d'habitatges ofertats per nosaltres, tènen actualment un ús inferior a quatre mesos a l'any, o bé durant un temps limitat a l'any i amb un consum previst d'energia inferior al 25 per cent del que resultaria de la seva utilització durant tot l'any.